Ekmek arası lezzet

PİZZA SANDVİÇ

Malzemeler:

1 adet pita ekmeği 

1 tatlı kaşğ tereyağ 

2 adet domates 

6 dilim sucuk 

2 dilim pastrma 

2 dilim örgü peyniri 

2 adet siyah zeytin 

2 dilim kırmz biber 

Kekik, Pulbiber 

Hazırlanışı:

Pita ekmeğini enlemesine ikiye kesin. Üzerlerine tereyağ sürün. Domatesleri rendeleyip, ekmeğin üzerine yayın. Kekik ve pulbiberi serpin. Pastırma, sucuk, örgü peyniri, zeytin ve kırmızı biberi ekmeklerin üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika tutup, mısır taneleri ve maydanozla süsleyin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...