Cilde renk, göze fer!..
AKDENİZ USULÜ HAVUÇ SALATASI
Malzemeler:
4 adet havuç
2 çorba kaşığı antepfıstığı
2 çorba kaşığı kuruüzüm
1 adet portakalın suyu
1 adet limonun suyu
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Üzerine:
2 çorba kaşığı konserve mısır
Maydanoz
Hazırlanışı:
Havuçları temizleyip, rendeleyin. Antepfıstığı ve kuruüzümle birlikte karıştırıp, servis tabağına alın. Portakal ve limon suyunu, zeytinyağı, tuz ve karabiberle karıştırın. Hazırladığınız sosu havuç salatasının üzerine gezdirin ve buzdolabında 1 saat bekletin. Mısır ve maydanozla süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL