Cilde renk, göze fer!..

AKDENİZ USULÜ HAVUÇ SALATASI

Malzemeler:

4 adet havuç

2 çorba kaşığı antepfıstığı

2 çorba kaşığı kuruüzüm

1 adet portakalın suyu

1 adet limonun suyu

3 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz, karabiber

Üzerine:

2 çorba kaşığı konserve mısır

Maydanoz

Hazırlanışı:

Havuçları temizleyip, rendeleyin. Antepfıstığı ve kuruüzümle birlikte karıştırıp, servis tabağına alın. Portakal ve limon suyunu, zeytinyağı, tuz ve karabiberle karıştırın. Hazırladığınız sosu havuç salatasının üzerine gezdirin ve buzdolabında 1 saat bekletin. Mısır ve maydanozla süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...