Bezelyenin 12 farklı hali

 Bezelye Püresinde Dana Bonfile Tarifi (4 kişilik)

 4 dilim dana bonfile
2 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı galeta unu
Marine etmek için:
2 çorba kaşığı elma sirkesi
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş kıyılmış sarmısak
Bezelye püresi için:
2 su bardağı haşlanmış bezelye
1 çorba kaşığı tereyağı
1 kahve fincanı krema
Yarım demet dereotu
Yeteri kadar tuz
Domates sos için:
3 adet domates
3 dal fesleğen
Üzeri için: 3 çorba kaşığı iri
rendelenmiş parmesan peyniri


1 MARİNE için elma sirkesi, zeytinyağı ve sarmısağı bir kabın içinde karıştırın. Eti ekleyip, üzerini kapatın ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Eti buharda haşlayıp, galeta ununa bulayın ve tereyağda önlü arkalı kızartın. 2 Bezelye püresi için bezelyeyi blenderden geçirin. Tereyağını tavada eritip, bezelye püresini ekleyin. Krema, kıyılmış dereotu ve tuz ilave edip karıştırarak pişirin. 3 Domates sos için kabukları temizlenmiş domatesleri küp doğrayıp, suyunu çekene dek pişirin. Kıyılmış fesleğen ilave edip, ocaktan alın. 4 Servis tabağına 2 çorba kaşığı bezelye püresi koyun. Üzerine bir dilim et yerleştirip, 1 çorba kaşığı domates sos koyun. Parmesan peyniri serpin. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayıp servis yapın.

 Bezelye Püresinde Dana Bonfile Tarifi (4 kişilik)
 4 dilim dana bonfile
2 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı galeta unu
Marine etmek için:
2 çorba kaşığı elma sirkesi
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş kıyılmış sarmısak
Bezelye püresi için:
2 su bardağı haşlanmış bezelye
1 çorba kaşığı tereyağı
1 kahve fincanı krema
Yarım demet dereotu
Yeteri kadar tuz
Domates sos için:
3 adet domates
3 dal fesleğen
Üzeri için: 3 çorba kaşığı iri
rendelenmiş parmesan peyniri

1 MARİNE için elma sirkesi, zeytinyağı ve sarmısağı bir kabın içinde karıştırın. Eti ekleyip, üzerini kapatın ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Eti buharda haşlayıp, galeta ununa bulayın ve tereyağda önlü arkalı kızartın. 2 Bezelye püresi için bezelyeyi blenderden geçirin. Tereyağını tavada eritip, bezelye püresini ekleyin. Krema, kıyılmış dereotu ve tuz ilave edip karıştırarak pişirin. 3 Domates sos için kabukları temizlenmiş domatesleri küp doğrayıp, suyunu çekene dek pişirin. Kıyılmış fesleğen ilave edip, ocaktan alın. 4 Servis tabağına 2 çorba kaşığı bezelye püresi koyun. Üzerine bir dilim et yerleştirip, 1 çorba kaşığı domates sos koyun. Parmesan peyniri serpin. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayıp servis yapın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.