Alışkın olmadığınız bir lezzet : Yeşil Kahve
Kahve, kökboyasıgiller familyasının coffea cinsinde yer alan bir ağaç türüdür. Bu ağaç kırmızı renkte kahve meyveleri verir. Kahve kirazı da denilen bu meyvenin içinde iki adet çekirdek yer alır.
1
1
Alışkın olmadığınız bir lezzet : Yeşil Kahve
Yeşil kahvenin besin değerlerinin ölmemesi için pişirilme esnasında soğuk su kullanılmalıdır. Yeşil kahveden maksimum fayda sağlayabilmek amacıyla pişirirken kaynatılmaması önerilir. Kaynatmak yerine, güçlü olmayan bir enerji kaynağında (kısık ateşte) kısa bir süre ısıtılması tavsiye edilmektedir.Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL