Zeytinyağlı Kereviz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kerevizlerin kabuklarını soyup, ikiye bölün. Yuvarlak ve eşit bir şekilde kesip, göbeklerini oyun (enginar şeklini almalı). Kesilip soyulmuş kerevizlerin içine, tavla zarı şeklinde doğranmış havuç, patates, piyazlık doğranmış soğan ve bezelye ekleyin. 1 su bardağı su, 1 çay kaşığı tuz ve zeytinyağı ilave edip, üzerine yağlı kağıt örtün. Yüksek ateşte 15 dakika kaynatın. Daha sonra ağır ateşte 25 dakika pişirin. Soğuyunca servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL