SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER
Sofra
Zeytinyağlılar ve Mezeler
Yaz mezesi
YAZ MEZESİ
4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
MALZEMELER
5-6 çorba kaşığı yoğurt
2 adet salatalık
1 adet kabak
2 diş sarımsak
2 adet haşlanmış patates
1 çay kaşığı tuz
Üzerine:
Sumak
Tüm sebzeleri, kabuklarını soyup rendeleyin. 1-2 dakika mikserden geçirin. Yoğurtla karıştırıp, tuz ekleyin. Üzerine sumak serpip servis yapın.
ETİKETLER
Orta
Yaz Mezesi
Limonlu Kremalı Sos
Havuçlu Sos
Kesme Çorbası
Çirli Et
Trabzon Hurmalı, Krem Karamelli Kek
BUNLARI DA DENEMEK İSTER MİSİNİZ?
Mantı ve Makarnalar
ŞİŞ BÖREK
Et Yemekleri
KEKİK TÜTSÜLÜ KUZU PİRZOLA
Pilavlar
KARABUĞDAY (GREÇKA) PİLAVI
Et Yemekleri
ZEYTİNLİ KÖFTE
Sebze Yemekleri
TERBİYELİ KEREVİZ BASTI
Börekler-Çörekler ve Poğaçalar
PEYNİRLİ BÖREK TARİFİ: PEYNİRLİ BÖREK NASIL YAPILIR?
SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER