Biberli Humus

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Nohudu bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp, üzerini 3 parmak geçecek kadar su ekleyin. Yumuşayana dek haşlamaya bırakın. Ocaktan alıp fazla suyunu süzün. Blenderden geçirin. Kurutulmuş domatesleri sıcak suda yumuşayana dek, yaklaşık 5 dakika dinlendirin. Suyunu süzüp doğrayın. Kıyılmış domates, doğranmış köz biber, krema, ezilmiş sarımsak, kimyon ve tuz ekleyip yeniden
    blenderden geçirin. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...