Badem Peyniri
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabuklu bademi bir gece suda bekletin. Ertesi gün kabuklarını ayıklayın. 1.5 su bardağı su ile birlikte blenderden geçirin. 12 saat sıcak bir yerde bekletin. İyice suyunu çekmesini sağlayın. Sürenin sonunda, tülbentten suyunu iyice süzün (süzdüğünüz suyu atmayın, çorbalarınıza, yemeklerinize katın). Malzemenin hepsini karıştırın. Damak zevkinize göre içine eklemeler ya da çıkarmalar yapın. Hatta bir önceki tarifte olduğu gibi sarımsak, fesleğen benzeri ilavelerle tuzlu peynir aperatifi elde edebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL