Yağda Tavuk Föndü
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MARİNAT için soğanı rendeleyip, sarmısağı dövün. Tuz hariç tüm malzemeyi etle karıştırıp 12 saat buzdolabında marine edin. Fondü kabının içini ortadan ikiye böldüğünüz sarımsak ile ovun. Fondü kabı boşken altını yakıp 15 dakika ısıtın. Sıvıyağı kızdırıp, fondü kabına boşaltın. Tavukları dolaptan alıp tuz ekleyin. Fondü çatalınıza bir parça tavuk alarak kabın içine koyun. Piştikten sonra arzunuza göre hazırladığınız soslar eşliğinde yiyebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL