Tel Şehriyeli Kayısılı Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ŞEHRİYEYİ sıvıyağda rengi dönene dek kavurup kenara alın. Kayısıları ikiye bölüp yarım saat sıcak suda
    bekleterek süzün. Yemeklik doğranmış soğanı tereyağında kavurup üzerine tavuk etini ekleyin. Tavuk,
    suyunu salıp çekene dek birlikte kavurun. Üzerine şehriye, kayısı, dolmalık fıstık, su, tuz, karabiber
    ve tarçın ekleyin. Şehriye yumuşayana dek pişirin. 10 dakika dinlendirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...