Mayayı suda eritin. Un ve tuzu bir kaseye alın. Mayalı suyu ilave edip kulak memesinden yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 1 saat dinlendirin. Hamurdan 4 adet portakal büyüklüğünde parça koparın. Her bir parçayı unla birlikte açıp istediğiniz şekli verin. Mantarlı harç için küp doğranmış mantarı sıvıyağda kavurun. Kabukları doğranmış ve küp doğranmış domates, tuz, karabiber ve pulbiberi ilave edip 1-2 dakika daha kavurduktan sonra ılınmaya bırakın. Tavuklu harç için, kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünü sıvıyağda kavurun. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates, sivri biber, tuz, karabiber, pulbiber ilave edip 1-2 dakika daha kavurduktan sonra ılınmaya bırakın. Hamurların yarısına mantarlı yarısına tavuklu harçtan pay edin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında altları ve üstleri kızarana kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerlerine tereyağı sürüp, sıcak olarak servis yapın.