MALZEMELER
6 adet dövülmüş tavuk göğsü
150 gram kuru domates
200 gram mozzarella peyniri
2 su bardağı mısır gevreği
Sosu için:
1 çay bardağı zeytinyağı
1’er çay kaşığı sumak ve kekik
2 diş sarmısak
2 çay kaşığı tuz
BİR gece önceden, derince bir kaba tüm sos malzemesini koyup karıştırın. Etleri hazırladığınız sosa bulayıp dolapta 1 gece bekletin. Kuru domatesleri 10 dakika suda haşlayıp süzün. Mozzarella peynirini elinizle didikleyin. Soslu tavukların ortasına domates, peynir ve mısır gevrekleri yerleştirip rulo yapın. Dağılmasını önlemek için kürdanla tutturun ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üstleri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcakken servis yapın.