1 İKİ çorba kaşığı tereyağını bir tencereye alıp üzerine tavuğu ekleyin. Suyunu salıp çekene dek kavurun. Üzerine un ekleyin. Birkaç dakika kavurup üzerine suyu katın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Suyu
biraz kıvam alana dek karıştırarak pişirin ve ocaktan alın. 2 Havuç, patates ve kereviz sapını küp doğrayın.
Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene dek soteleyin. Üzerine sırasıyla, patates, havuç, kereviz ve bezelye ekleyin. Sebzeler yarı yarıya yumuşayınca üzerine tavuğu
ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Tavuklu karışımı küçük güveç kaplarına pay edin.
3 Ekmek için, tüm malzemeyi karıştırıp yoğurun. Unlu zeminde merdane ile açın.
Hamurdan güveç kaplarınızdan biraz daha küçük bir bardak ağzı ile yuvarlaklar kesin. Güveçlerin üzerine birer adet yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün. 4 Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 30-35 dakika pişirin.