Şehriyeli Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanları yemeklik doğrayıp, zeytinyağında kavurun. Üzerine, küp küp doğranmış tavukları atıp kavurun. Tavuk, suyunu çekince şehriyeyi ekleyip biraz daha kavurun. Küçük doğranmış sebzeler ve karabiberle, sebzeli çeşni ekleyin. 2 su bardağı sıcak su ilave edin. Kaynayınca, tencerenin altını kısıp, suyunu çekene kadar pişirin. 10 dakika dinlendirin. Dilerseniz üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL