Sebzeli Tavuk Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK suyunu tencereye alın. Tavuk bulyonu ilave ederek kaynatın. Mantar, brokoli, brüksellahanası ve halka doğranmış havucu bu karışımda ayrı ayrı haşlayın. Süzüp, soğumaya bırakın. Piyazlık doğranmış soğan, kıyılmış sarmısak, iri kıyılmış taze soğan, halka doğranmış kırmızı ve sivri biberi sıvıyağda soteleyin. Jülyen doğranmış tavuk göğsünü ilave ederek sotelemeye devam edin. Haşlanıp süzülen sebzeleri ekleyin. Mısırı ilave ederek 2-3 dakika daha soteleyin. Tuzunu ayarlayın. Kıyılmış dereotunu ekleyip sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL