350 gram kuşbaşı tavuk eti
1 çorba kaşığı sıvıyağ
5 adet minik yeşil kabak
2 adet minik sarı kabak
2 adet minik patlıcan
2 adet kırmızı meksika biberi
1 adet minik havuç
2 su bardağı domates suyu
Taze soğan
Kuşbaşı tavuğu sıvıyağla tavaya alın. Rengi değişene kadar çevirerek kavurun. Bu arada sebzelerin sapını çıkarın. Kabak, patlıcan ve biberleri boylamasına ikiye bölün. Havucu kibrit çöpünden iri olacak şekilde doğrayın. Tüm sebzeleri, rengi değişen tavukların üzerine alın. 1-2 dakika çevirin. 2 su bardağı domates suyunu ekleyip, tencerenin kapağını kapatın. Pişmeye bırakın. Tencereyi ocaktan almadan 5 dakika önce tuzunu ilave edin. İnce kıyılmış taze soğanları üzerine ekleyin. 5 dakika sonra ocağın altını kapatıp, yemeği servis yapın.