Pırasalı Tavuk Budu Sarması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUĞUN kemikli kısmını açın. Ortasına kıydığınız soğanı, kekiği, tereyağını yerleştirip sarın. Tavaya alarak sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Sosu hazırlamak için tüm sos malzemesini blenderde püre haline getirin. Pırasayı parmak uzunluğunda keserek tencereye yerleştirin. Üzerini geçecek kadar su ilave ederek, haşlayın. Servis tabağına önce sosu daha sonra pırasayı, son olarak tavuğu yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL