Mısır Cipsli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğsünü küçük doğrayın. Cam bir fırın tepsisinin içine tavukları yayın. Üzerine kimyon ve pulbiber serpin. Biberiyeyi yapraklarına ayırıp tepsiye ekleyin. Üzerine biraz soya sos gezdirin. Ayrı bir yerde mısır cipsini robottan geçirin ya da havanda dövün. Tavukların üstüne mısır cipsini koyun. En üste krema ve rendelenmiş kaşar peyniri ekleyip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...