Milföylü Tavuk Butları
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MİLFÖY hamurunu buzdolabından çıkarıp yumuşamaya bırakın. Bu arada sıcak suyun içine defne yaprağı, tuz ve karabiberi katın. Tavuk butlarını da ilave edip, 10 dakika haşlayın. Haşlanan butları, biraz yumuşamış olan 4 adet milföy karesinin içine sarın. Üzerlerine yumurta sarısını sürün. Az yağlanmış fırın tepsisine dizip, fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp servis tabağına aktarın. Üzerine sulandırılmış domatesli sosu gezdirin. Tabağın etrafına ince kıyılmış maydanozu gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL