Kerevizli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk butlarını kuşbaşı doğrayın. Sebzeleri de soyun, yıkayın ve kuşbaşı şeklinde doğrayın. Tavuğu, sebzeleri, soya sosu ve baharatları derince bir kasede karıştırın ve buzdolabında 2 saat kadar bekletin. 30x30 cm ebadında hazırladığınız 6 parça alüminyum folyonun içine eşit miktarda malzemeden koyun. Folyoları dilediğiniz şekilde kapatın. Fırın tepsisine dizin. 250 derecede ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...