Kerevizli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk butlarını kuşbaşı doğrayın. Sebzeleri de soyun, yıkayın ve kuşbaşı şeklinde doğrayın. Tavuğu, sebzeleri, soya sosu ve baharatları derince bir kasede karıştırın ve buzdolabında 2 saat kadar bekletin. 30x30 cm ebadında hazırladığınız 6 parça alüminyum folyonun içine eşit miktarda malzemeden koyun. Folyoları dilediğiniz şekilde kapatın. Fırın tepsisine dizin. 250 derecede ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...