3 adet tavuk göğüs eti
1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
Yarım portakalın suyu
1 paket krema
Yarım demet kıyılmış maydanoz
Birer çay kaşığı toz kişniş, karabiber, toz kırmızıbiber, kimyon ve zencefil
1 adet dilimlenmiş portakal
Yeteri kadar tuz
KIZARTMAK İÇİN
1 su bardağı Yudum Ayçiçek Yağı
KEREVİZ PÜRESİ İÇİN
1 adet patates
2 adet kereviz
1 çay bardağı Yudum Ayçiçek Yağı
Birer çay kaşığı tuz ve karabiber
Yarım paket krema
Bir tutam rendelenmiş muskat
SÜSLEMEK İÇİN
1 adet halka doğranmış kırmızıbiber, rendelenmiş portakal kabuğu, marul yaprakları,
5-6 dal kıyılmış maydanoz
Tavuk göğüs etini uzun ince şeritler halinde kesin ve bir kaba alın. 1 adet dilimlenmiş portakal dışında kalan malzemeleri ekleyerek harmanlayın. Üzerini streç film ile kapatarak buzdolabında yarım saat dinlendirin. Yudum Ayçiçek Yağı'nı tavaya alın ve ısıtın. Tavuk etini ilave edip kızartın. Portakal dilimlerini de tavuklar kızardıktan sonra aynı tavada Yudum Ayçiçek Yağı ile kızartın. Kereviz püresi için patatesi haşlayın. Kerevizleri soyarak dilimleyin ve Yudum Ayçiçek Yağı, tuz ve karabiber ile harmanlayın. Fırın tepsisine yerleştirin. Üzerini pişirme kağıdı ile kapatıp yumuşayana kadar pişirin. Patates, kereviz, krema ve muskatı blender'de çekin. Servis tabağa kereviz püresini yerleştirin. Yanına tavuk etini ve portakal dilimlerini koyun. Kırmızıbiber, portakal kabuğu, marul yaprakları ve kıyılmış maydanoz ile süsleyip servis yapın.