Barbekü Soslu Tavuk Budu
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk butlarını 3 su bardağı suda 20 dakika haşlayın. Süzüp bir tabağa alın. Kıyılmış soğanı tereyağında 2-3dakika kavurun. Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domatesi ekleyip, kavurmaya devam edin. Salçayı katın. Hardal, tozşeker, sirke, tuz, kekik, pulbiber ve karabiber ekleyip, tavuğu haşladığınız sudan 2 çay bardağı ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırıp, kısık ateşte 15 dakika pişmeye bırakın. Haşlanan tavuk butlarını ekleyin ve 10 dakika daha pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL