Barbekü Soslu Tavuk Budu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk butlarını 3 su bardağı suda 20 dakika haşlayın. Süzüp bir tabağa alın. Kıyılmış soğanı tereyağında 2-3
    dakika kavurun. Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domatesi ekleyip, kavurmaya devam edin. Salçayı katın. Hardal, tozşeker, sirke, tuz, kekik, pulbiber ve karabiber ekleyip, tavuğu haşladığınız sudan 2 çay bardağı ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırıp, kısık ateşte 15 dakika pişmeye bırakın. Haşlanan tavuk butlarını ekleyin ve 10 dakika daha pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...