MALZEMELER
1 paket acılı piliç taneleri
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet kabak
1 adet iri boy havuç
1 adet kırmızı biber
4 dal taze soğan
Yarım paket noodle
Yeteri kadar su
Tuz
Acılı piliç tanelerini kızgın yağda 2 dakika kızartın. Kabak, havuç ve kırmızı biberi uzun şeritler halinde kesin. Zeytinyağını ayrı bir tavaya alın ve kestiğiniz sebzeleri soteleyin. En son verev şeklinde doğradığınız taze soğanla tuzu katın ve 1-2 dakika daha soteledikten sonra ocaktan alıp, tuzunu ayarlayın. Diğer taraftan noodle'yi üzerini geçecek kadar kaynar suda haşlayın. Suyunu süzün ve servis tabağına alın. Üzerine sotelediğiniz sebzeleri ve acılı piliç tanelerini katıp, karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.