Puding için:
2 yemek kaşığı mısır unu
4 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı irmik, yarım paket vanilya
Bir buçuk su bardağı toz şeker
Vişne sosu için:
1 su bardağı dondurulmuş vişne
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
Yarım çay bardağı su
Puding için mısır unu, süt, mısır nişastası, irmik ve toz şekeri bir tencereye alıp, iyice karıştırın ve ocağa oturtun. Koyu bir kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişirin.
Ocaktan almaya yakın vanilyayı ilave edin ve 1-2 dakika daha karıştırdıktan sonra ocaktan alın. Kaselere paylaştırıp, soğumaya bırakın. Vişne sosu için dondurulmuş vişne, mısır nişastası ve suyu bir tencerede kaynatın. Soğuyan pudingin üzerine paylaştırın. Soğuduktan sonra servis yapın.