Kozalak Pasta
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Luna'yı eritin ve içine kakao, pudra şekeri ekleyerek ocağın üstünde hafifçe pişirin. Üzerine daha önceden kavurduğunuz susamları, kakaolu pirinç patlağı, bal ve iri çekilmiş ceviz içini ekleyin. Limonluğun tersini ıslatarak karışımı şekillendirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.
Taçlandıran Öneriler:
Pirinç patlağı yerine mısır gevreği de kullanılabilir.
Ayrıntılar için tıklayınız
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL