Turşu Kavurma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TURŞUYU yıkayıp bir kaba alın. Tuzunu almak için üzerine su ekleyin ve arada bir suyunu değiştirerek 1-2 saat bekletin. Daha sonra arzunuza göre doğrayın. Tereyağı ve sıvıyağı birlikte geniş bir tavaya alın. Piyazlık doğranmış soğanı ekleyip, rengi dönene dek kavurun. Üzerine turşuyu katın ve karıştırarak 10 dakikakavurun. Ocaktan alıp kıyılmış maydanoz ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL