Sebzeli Krep
Malzemeler
Yapılışı
-
1
YapIşmaz yüzeyli tavaya biraz yağ sürün. Krep malzemesini derin bir kapta çırpın. Tavaya birer kepçe bu malzemeden boşaltın. Önlü arkalı pişirin. Ayrı bir yerde, jülyen doğranmış biberleri zeytinyağında soteleyin. Jülyen doğranmış havuç, kabak ve en son soya filizini ekleyip sotelemeye devam edin. Soya sos, sarmısak, karabiber ve tuz ekleyip, sebzeleri ocaktan alın. Kreplerin içine sebzeli malzemeyi paylaştırıp, rulo biçiminde sarın. 2-3 dakika orta ısılı fırında tutup, kremalı yoğurt sosla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL