4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 adet büyük yuvarlak ekmek
    2 adet patates
    1 adet sivri biber
    1 ade patlıcan
    Kızartmak için:
    Sıvıyağ
    1 adet soğan
    1 tatlı kaşığı tereyağı
    1 çorba kaşığı salça
    250 gram kuşbaşı et
    1 su bardağı haşlanmış mantar
    2 adet domates
    2 diş sarmısak
    Maydanoz
    taze soğan

patatesleri çok küçük doğrayın. Sıvıyağda kızartın. Patlıcanları da küp küp doğrayıp yağda kızartın. Biberleri halka biçiminde doğrayıp, kızartın. Ayrı bir tencereye 1 tatlı kaşığı tereyağını koyun. Küçük doğranmış soğanı alın. Salçayı ekleyip kavurun. Eti ve 1 su bardağı küçük doğranmış mantarı ilave edin. Bir süre kendi suyuyla pişirin. Daha sonra küp doğranmış domatesleri, sarmısak ve küçük doğranmış taze soğanı ilave edip soteleyin. 1 Kızartmaları ekleyin ve karıştırın. Ayrı bir yerde ekmeğin üzerinden bir kapak kesip, içini hafifçe oyun. 2 Etli malzemeyi ekmeğin içine doldurun. Ekmeğin üzerine sıvıyağlı su sürün. Etin sosuyla biraz ıslatın. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında kızartın.