MALZEMELER
Yarım kg ıspanak
2 demet maydanoz
Yarım kg patates
1 su bardağı haşlanmış bezelye
2 adet haşlanmış havuç
1 su bardağı krema
4 adet yumurta
Yarım su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı tuzlu fıstık
Karabiber, tuz
Ispanağı haşlayıp süzün ve sıkın. Maydanozla birlikte incecik kıyın. Patatesleri haşlayıp ezin. Haşlanmış bezelye ve rendelenmiş havucu ekleyin. Yumurta, beyaz peynir, krema, tuz ve karabiberle birlikte karıştırın. Fırın tepsisine yayın. Üzerine küçük parçalar halindeki tereyağını koyun. 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından alınca rendelenmiş kaşar peynirini ve fıstığı serpip, servis yapın.