Sebze Bahçesi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğan, havuç, kabak, patlıcan, kırmızı biber, yeşil biber, brüksellahanası ve mantarı küp şeklinde doğrayın. Doğradığınız sebzeleri 4 su bardağı suda haşlayın. Suyunu süzdükten sonra bir kenara alın. Tavaya aldığınız sıvıyağda, rendelediğiniz domatesi ve dövülmüş sarmısakları 1-2 taşım kaynatın. İçine haşladığınız sebzeleri, kekik, bir tutam tuz ve karabiberi katın. Kısık ateşte 2-3 dakika çevirdikten sonra, tencereyi ocaktan alın. Sebzeleri servis tabağına alın ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...