Sebze Bahçesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğan, havuç, kabak, patlıcan, kırmızı biber, yeşil biber, brüksellahanası ve mantarı küp şeklinde doğrayın. Doğradığınız sebzeleri 4 su bardağı suda haşlayın. Suyunu süzdükten sonra bir kenara alın. Tavaya aldığınız sıvıyağda, rendelediğiniz domatesi ve dövülmüş sarmısakları 1-2 taşım kaynatın. İçine haşladığınız sebzeleri, kekik, bir tutam tuz ve karabiberi katın. Kısık ateşte 2-3 dakika çevirdikten sonra, tencereyi ocaktan alın. Sebzeleri servis tabağına alın ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL