Sarmısaklı Kereviz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KEREVİZLERİ soyup halka halka doğrayın. Sarmısakları soyup 1-2 parçaya bölün. Kereviz ve sarmısakları limon suyunun içine koyup bir süre bekletin. Sonrasında kerevizleri tek tek çıkarıp tencereye dizin. Aralarına sarmısakları yerleştirin. Kalan limon suyunu da üzerine gezdirerek dökün. Suyunu ve 3 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyin. 1 tatla kaşığı tuzu ilave edip çok ağır ateşte, kerevizler yumuşayana dek pişirin. Sıcak veya soğuk servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL