Rulo Patlıcan Kızartma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelİkle patlıcanların kabuklarını soyup, uzunlamasına incecik dilimleyin. Sütün içine yatırın. Sosisleri ikiye bölüp, uçlarını bıçakla artı şeklinde kesin. Peyniri didikleyin. 1 sosis ve dil peyniri dilimini patlıcanın içine koyup, rulo şeklinde sarın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Patlıcanları tekrar sütün içine alın. Daha sonra mısır ununa bulayıp, kızgın sıvıyağda kızartın. Daha sonra kürdanları çıkararak, sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL