Patatesli Pazı Sarması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patatesleri haşlayıp ezin.
Bulguru ayıklayıp suda bekletin.
Soğanları küp doğrayıp sıvı yağda kavurun.
Tüm malzemeyi karıştırıp bir iç harcı hazırlayın.
Hazırladığınız iç malzemeyi pazı yaprağıyla sarıp fırın tepsisine dizin.
Sarmaların üzerine fırça yardımıyla sıvı yağ sürüp önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında pişirin.
Ilınınca servis yapın
Afiyet olsun.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL