MALZEMELER
Yarım çay bardağı sıvıyağ
2 adet soğan
1 su bardağı ince bulgur
2 su bardağı sıcak su
300 gram lor peyniri
2 demet pazı
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kuru nane
Tuz
karabiber
kırmızı pulbiber
Sıvıyağda ince doğranmış soğanı kavurun. Bulgur, sıcak su, tuz ve baharatları ekleyip demlenmeye bırakın. Soğuyunca lor peynirini ilave edip karıştırın. Pazı yapraklarını sıcak suya batırıp çıkartın. Hazırladığınız harcı yaprakların içine yayıp sarın. Lor dolmalarını fırın tepsisine dizin. Üzerine 2 çorba kaşığı eritilmiş tereyağını gezdirin. Sütü ilave edin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat pişirin.