MALZEMELER
350 gram küçük boy mantar
1 adet soğan
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 adet domates
1 adet haşlanmış havuç
2 adet sivri biber
Tuz, karabiber
100 gram rendelenmiş kaşar peyniri veya dil peyniri
Küp doğranmış soğanı sıvıyağda pembeleştirin. Mantarları 4'e kesin. Soğana ilave edin ve suyunu çekene dek kavurmaya devam edin. Domatesi doğrayıp ekleyin. Ardından dilimlenmiş havuçları ve doğranmış sivri biberleri mantarlara ilave edin. 8-10 dakika daha kavurun. Tuz ve karabiberi katıp, tavayı ocaktan alın. Mantarlı harcı bir fırın kabına boşaltın. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, kaşar peyniri eriyene dek pişirin.