Ebegümeci Dizmesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
EBEGÜMECİ yapraklarını iyice yıkayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Sarmısağı kıyın. Tereyağında soğan ve sarmısağı soteleyin. Egümeciyi ve salçayı ekleyerek karıştırın. Karışımın yarısını fırın kabına dökün. Pastırma dilimlerini üzerine serpiştirin. Kalan karışımı pastırmaların üzerine dökün. Kaşar peynirini serperek, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL