Kabakbayıldı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KABAKLARI soyup, ortadan ikiye kesin. Zeytinyağında kızartın. Kızaran kabakların ortasını karnıyarık gibi açın. Ayrı bir yerde, piyazlık doğranmış soğanı yağda kavurun. Rendelenmiş domates ve küçük doğranmış biberi ekleyin. Tuz, şeker ve pulbiberi ilave edin. Sotelenen malzemeyi kabakların ortasına doldurun. Fırın tepsisine dizip, orta ısılı fırında üzeri kızarana dek tutup, soğuyunca maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL