Ton Balıklı İspanyol Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ton balığının filetosunu 4 parçaya bölüp, ızgarada pişirin. Yumurtaları ve patatesleri haşlayıp dört parçaya dilimleyin. Domatesleri ikiye kesin. Marulu yıkayın. Servis tabağına kızarmış balık, yumurta, patates, domates, haşlanmış kuşkonmaz, zeytin ve enginar yaprağını yerleştirin. Üzerine zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber karışımından oluşan sosu gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL