Pavurya Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Akdeniz yeşilliğini salata kasesine alın. Jülyen doğranmış domates, salatalık ve biberi ekleyin. Sosu hazırlamak için, malzemeyi bir kaba alıp karıştırın. Sosun yarısını salatanın üzerine gezdirin. Pavuryaları kalan sosla karıştırıp, salatanın üzerine dizin. Kiraz domatesle süsleyerek servis yapın.
Pavurya: Avrupa kökenli bir tür yengeç olan pavurya, "uykucu" adıyla da bilinir. Genellikle aromatik otlarla pişirilen pavurya, soğuk olarak yenir.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL