Körili Tavuklu Salata

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğsünü ince uzun şeritler halinde doğrayın. Üzerine köri serpin. Sıvı yağı bir tavaya alıp kızdırın ve tavuğu arkalı önlü kızartın. Akdeniz yeşilliğini yıkayıp süzdükten sonra servis tabağına alın. Üzerine yarım ay şeklinde doğranmış kırmızı biber ve konserve mısırı ilave edin. Limon suyu ve sıvı yağı bir kaba alın. Zencefili ekleyip karıştırın ve salatanın üzerine gezdirin. Tuzunu ayarlayın. Tavuk parçalarını salatanın üzerine yerleştirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...