Kırmızı Soğanlı Semizotu Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk ciğerini kuşbaşı kesip, sıvı yağ koyduğunuz tavaya alın. Sarımsakları küçük küçük kesip, tavuk ciğerine ilave edin. Birlikte 3-4 dakika kavurun. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Semizotlarını yıkayıp, doğrayın. Kırmızı soğanları halka halka kesin. Domatesleri istediğiniz büyüklükte doğrayın. Salata sosunu hazırlamak için, sıvı yağ, sirke ve şekeri iyice karıştırın. Bunlara tuz ve karabiberi ekleyin. Domatesleri, semizotunu, soğanları ve ciğeri servis tabağına yerleştirin. Hazırladığınız salata sosunu üzerlerine döküp servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...