Deniz Ürünlü Salata
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sosu hazırlamak için tüm sos malzemesini blenderde karıştırın. Ağzı kapaklı cam soslukta 2-3 gün dinlendirin. Ayrı ayrı haşladığınız karışık deniz ürünlerini bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı, limon suyu ve tuzu ilave ederek karıştırın. 15 dakika dinlendirin. Deniz ürünlerinin fazla suyunu süzdürüp salata kasesine alın. Akdeniz yeşilliği, piyazlık doğranmış soğan, soya filizi, kapari ve ortadan ikiye kesilmiş turpları ilave edip, karıştırın. Üzerine, önceden hazırladığınız sostan gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL