MALZEMELER
600 gram taze fasulye
1 su bardağı dövülmüş ceviz
2 diş ince kıyılmış sarımsak
2 çorba kaşığı krema
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı ince kıyılmış taze kişniş
2 çorba kaşığı nar ekşisi
tuz
karabiber
Üzerine:
1 çorba kaşığı tereyağı
Pul biber
Taze fasulyeyi ayıklayın ve verev şeklinde doğrayıp, kaynamış suda 15 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten sonra derin bir kaseye alın. Ayrı bir kasede dövülmüş ceviz, sarımsak, krema, zeytinyağı, taze kişniş, nar ekşisi, tuz ve karabiberi karıştırın. Hazırladığınız karışımı taze fasulyenin üzerine döküp karıştırın. Tereyağında kızdırdığınız pul biberi salatanın üzerine gezdirin. Tatların bütünleşmesi için buzdolabında 1 saat bekletin ve servis yapın.