MALZEMELER
1 paket karışık Akdeniz yeşilliği
1 paket soya filizi
1 küçük konserve mısır koçanı
mısır taneleri,
yarım havuç
Fransız sos için:
2 tatlı kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı sirke,
yarım limon
1 çay kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı zeytin yagı
Zeytin taneleri
1 tatlı kaşığı yoğurt
Akdeniz yeşilliklerini salata kabına yerleştirin. Ayrı bir kasede hardal, sirke, limon suyu, tuz, zeytinyağı ve yoğurdu iyice çırpın. 1 dakika bekletin. Yeşilliklerin üzerine bir tutam soya filizini ekleyin. Onun üzerine de minik mısır koçanlarını, mısır taneleri ve havuçları koyun. Diğer yanda sos malzemesini iyice çırpın. Salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.