Ahududu Sirkeli Salata
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Roka yapraklarını, menekşe yapraklarını, frenk maydanozu, kişniş, karga soğanı, fesleğen, reyhan, nane ve maydanozu yıkayın. Suları süzüldükten sonra kurulayın. Yapraklarına ayırıp geniş bir kapta harmanladıktan sonra servis tabağına aktarın. Üzerine iri doğranmış kırmızı turpları ve papatyaları serpin. Küçük bir kapta ahududu sirkesi ve zeytinyağını karıştırıp salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL