Safranlı Kajunlu Pilav
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pirinci çok iyi yıkayın ve süzgeçte bekletin. Yağda kajunları ve tavuk bulyonları, fıstıkları rengi biraz koyulaşana kadar kavurun. Pirinci ekleyin ve birlikte 1 dakika daha kavurarak suyu katın. Kaynar su ekledikten sonra safran ilave edin ve bir kez karıştırıp tencerenin altını iyice kısın. Pirinç suyu çekinceye kadar bekletin. Daha sonra kapakla tencere arasına temiz bir bez örtüp, ocağı kapatın ve iyice demlenmeye bırakın
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL