Havuçlu Pilav
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Zeytinyağını bir tencereye alıp ince kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Üzerine küçük küpler halinde doğranmış havucu ilave edin. Birkaç dakika sonra pirinci ve ince kıyılmış sarımsağı ekleyin. Pirinç beyazlayınca su ve tuzu ilave edin.Tencerenin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar pişirin. İnce kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırın. Ocağı kapatıp tencerenin üzerine kağıt havlu koyun ve kapağını kapatın. 15 dakika demlendirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL