Havuçlu Pilav
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Zeytinyağını bir tencereye alıp ince kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Üzerine küçük küpler halinde doğranmış havucu ilave edin. Birkaç dakika sonra pirinci ve ince kıyılmış sarımsağı ekleyin. Pirinç beyazlayınca su ve tuzu ilave edin.Tencerenin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar pişirin. İnce kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırın. Ocağı kapatıp tencerenin üzerine kağıt havlu koyun ve kapağını kapatın. 15 dakika demlendirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL