6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    Yarım kangal ev yapımı sucuk
    500 gram erişte
    3 çorba kaşığı tereyağı
    200 gram kıyılmış ceviz
    1 tatlı kaşığı tuz

    Süslemek için: Ceviz
DERİN bir tencereye bol miktarda su koyun. 1 çorba kaşığı tereyağı ve tuz ilave edip kaynamaya bırakın. Kaynayınca erişteyi ekleyip, 15 dakika pişirin. Fazla suyunu süzüp, servis tabağına alın. Ayrı bir yerde dilimlenmiş sucuk, kalan tereyağı ve 150 gram kıyılmış cevizi orta ateşte, sucuklar kızarana dek pişirin. Sucuklu karışımı eriştenin üzerine gezdirin. Kalan 50 gram cevizi serpiştirin. Bütün cevizle süsleyip, sıcak servis yapın.