Portakallı Tavuklu Fettucine
Malzemeler
Yapılışı
-
1
FETTUCCINE'Yİ tuz ve sıvıyağ ilave edilmiş sıcak suda, 5-10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp kenara alın. 2 çay kaşığı tereyağını tavada eritip, 1 çay kaşığı zeytinyağını ilave edin. Ezilmiş sarmısak ve zencefili ekleyip karıştırın. Küp doğranmış tavuğu ilave edip, tavuklar pişene kadar karıştırın. 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu ve 2 adet portakalın suyunu ekleyin. 1 dakika daha pişirip, üzerine fettuccineyi ilave edin ve karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Ayrı bir yerde kremayı kısık ateşte 1 dakika pişirip fettuccine'ye ekleyin ve ocaktan alın. Sıcak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL